• 011 8117 190
 • 065 8127 527 --
 • Vila Vergina

  Pefkohori, Kasandra. 0 dana, 10 noci
  već od 110
  Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 18/2016. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.


  Opis destinacije

  Pefkohori (Πευκοχώρι) je letovalište na južnom delu istočne obale poluostrva Kasandra, udaljeno 104 kilometara od Soluna, odnosno oko 4 kilometara od centra Haniotija sa kojim je brojnim vilama i hotelima gotovo spojen. Jedno od omiljenih letovališta Srba ima preko 1.600 stalnih stanovnika, a broj stanovnika višestruko naraste tokom sezone. Do tradicionalnog naselja Agia Paraskevi u unutrašnjosti poluostrva ima 5 kilometara, dok je letovalište, odnosno banja Lutra na zapadnoj obali Kasandre udaljena 10 kilometara. Pefkohori se nalazi u području koji bi slobodno mogao da se nazove i ekološki raj. Turizam je ovde počeo da se razvija ranih 70-ih godina kada su počeli da dolaze brojni turisti privučeni veličanstvenim prirodnim lepotama, blagom klimom, dugačkim plažama i prepoznatljivim grčkim gostoprimstvom. Od tada se Pefkohori smatra jednim od najboljih odmarališta u celoj Evropi.


  Cenovnik


  Opis smeštaja


  Prevoz


  Uslovi plaćanja  Notice: Undefined property: stdClass::$street_view in /home/modules/sitev2/theme_7/pages/home/offer.php on line 214

  Izdvajamo  Vila Vasso New

  Vila Stelios Maria

  Vila Sofia

  Vila On The Board

  Vila Ostraco

  Vila Panorama

  Vila 4 You Residence

  Slične ponude  Voyage Belek Golf Spa

  Vila Saronis 2

  Vila Golden Beach

  Apartmani Grigoris Lux

  Vila Diamond

  Vila Polina

  Vila Panorama