• 011 8117 190
 • 065 8127 527 --
 • Vila Banbus

  Potos, Tasos. 11 dana, 10 noci
  već od 60
  Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 34/2010. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.


  Opis destinacije

  Potos (Ποτός) je malo, prelepo priobalno naselje s izvanrednom turističkom infrastrukturom i nalazi se na južnoj strani ostrva, četrdesetak kilometara od grada Tasos (ako idete zapadnom obalom dok istočnom ima oko 50) i 26 kilometara od luke u Skali Prinos. Tokom poslednjih nekoliko decenija se razvio u naselje u kome danas živi blizu 1.000 stanovnika ali nije uvek bilo tako. Ranije je korišćeno prvenstveno kao luka od strane žitelja kopnenog naselja Teologos koje je najstariji glavni grad ostrva tako da nije bilo mnogo više od ribarskog sela. Ribolov je vrlo dobar na južnoj strani ostrva, bolji nego u severnim vodama. Vode su ovde dublje i bogatije ribom a ima i više vrsta ribe. To čini Potos prilično posećenim područjem tokom cele godine. Zimska sezona je verovatno najbolje vreme za ribu jer se više vrsta ribe može loviti, uključujući i lignje i hobotnice.


  Cenovnik


  Opis smeštaja


  Prevoz


  Program putovanja


  Uslovi plaćanja  Notice: Undefined property: stdClass::$street_view in /home/modules/sitev2/theme_7/pages/home/offer.php on line 214

  Izdvajamo  Vila Duvas

  Vila Dimis

  Vila Alekos

  Vila Eftihia

  Maria bungalovi

  Vila Sakis 2

  Vila Jorgos 1

  Vila Panorama

  Slične ponude  Hotel Lindos Grand Resort and Spa

  4 Epoches Hotel

  Kokkari Beach Hotel

  Hotel Mayia Exclusive

  Kuća Vangelis

  Apartmani Niki

  Vila Eleni Konstantina