• 011 8117 190
 • 065 8127 527 --
 • Vila Apostolis

  Nei Pori, Olimpska regija. 11 dana, 10 noci
  već od 39
  Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 38/2016. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.


  Opis destinacije

  U podnožju Olimpa, planine na kojoj su, prema helenskoj mitologiji, živeli bogovi, na obali Egejskog mora nalazi se oblast Pijerija, čuvena po 70 km dugačkoj obali, kao i umerenoj i blagoj klimi sa svežim i prijatnim noćima. Platamon i Nei Pori su poznati turistički centri ove oblasti. Nei Pori se nalazi na 36 km od grada Katerini koji je glavni centar ove oblasti. Ono što karakteriše ovu popularnu turističku destinaciju jeste lepo uređena duga i peščana plaža ( duga oko 5 km i široka oko 100 m), toplo i kristalno čisto more, široke ulice, uređeni trgovi, veliki broj hotela, porodičnih vila, restorana, kafića, trgovinskih radnji, supermarketa, pekara, luna park, zabavni park za manju decu, i kao takvo predstavlja idealno mesto za porodičan odmor. Mogućnosti za zabavu, razonodu, šetnju i odmor su neograničene.


  Cenovnik


  Opis smeštaja


  Prevoz


  Program putovanja


  Uslovi plaćanja  Notice: Undefined property: stdClass::$street_view in /home/modules/sitev2/theme_7/pages/home/offer.php on line 214

  Izdvajamo  Vila Grigoris

  Vila Papus

  Vila Alexandra

  Vila Al Mare

  Apartmani Metamorfozis

  Slične ponude  Vila Aleksandros

  Hotel Aeolos Beach

  Vila Kastro

  Hotel Xenios Anastasia Resort and Spa

  Vila Evangelia

  Hotel Eftalia Splash