• 011 8117 190
 • 065 8127 527 --
 • Vila Anthi

  Hanioti, Kasandra. 11 dana, 10 noci
  već od 79
  Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 38/2016. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.


  Opis destinacije

  Hanioti je poznato grčko letovalište smešteno na unutrašnjoj strani poluostrva Kasandra. Nalazi se na oko 105 km južno od Soluna i predstavlja jedno od najlepših turističkih mesta prvog prsta Halkidikija. Hanioti karakteriše predivna peščana plaža, oivičena parkom punim zelenila, koja će Vam pružiti prijatnu hladovinu u vrelim letnjim danima, a u večernjim satima nezaboravne romantične šetnje. Sa plaže se pruža predivan pogled na poluostrvo Sitoniju i planinu Atos na Svetoj Gori. Klima je izuzetno prijatna zahvaljujući izuzetno povoljnom geografskom položaju i kombinaciji velikih površina borove šume i kristalno bistrog mora. U centru mesta se nalazi veliki trg koji je centar zbivanja, od koga se šire male ulice sa mnoštvom prodavnica, taverni, restorana, picerija, barova i ostalih objekata za zabavu koji obećavaju dobar provod za sve generacije i sve uzraste. Idealan je za porodice koje preko dana žele relaksirajući odlazak na plažu, i za omladinu željnu noćnog provoda.


  Cenovnik


  Opis smeštaja


  Prevoz


  Program putovanja


  Uslovi plaćanja  Notice: Undefined property: stdClass::$street_view in /home/modules/sitev2/theme_7/pages/home/offer.php on line 214

  Izdvajamo  Vila Laura

  Vila Marianna studios

  Vila Porto Psakoudia

  Vila Maria

  Vila Viktoria

  Kuća Alexandra

  Slične ponude  Movenpick Resort and Marine Spa

  Xenios Theoxenia Hotel

  Vila Eugenia

  Ionia Hotel

  Olympus House

  MC Mahberi Beach Hotel