null
nullnull

Kontakt

011 8117 190

065 8127 527

065 8127 527

065 8127 527

albatroslazarevac1@gmail.com

Kolubarski Trg 14 11550, Lazarevac

Milano

Italija - Milano

4.0

null

Hotel

null

Avion

null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null

Informacije

Italija
Milano

Ukupno noćenja

3

Ukupno dana

4
Cenovnik
Opis smeštaja
Program putovanja
Uslovi plaćanja
MILANO  
TORINO – BREŠA – LAGO DI GARDA – VERONA  
4 dana (3 noćenja sa doručkom, u hotelu kategorije 4* u Milanu) – avionom 
Polazak: 01. maj (povratak 04. maj 2024.) 
Novo u ponudi – škola kuvanja.

CENA PUTOVANJA PO OSOBI: 699 evra  
Doplata za jednokrevetnu sobu je 160 evra. 

U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO: aerodromske takse (66 evra na dan objavljivanja programa, čiji je iznos podložan promeni i koje se  plaćaju u dinarima u poslovnicama Filip Travela ili poslovnicama ovlašćenih subagenata), prevoz avionom na relaciji Beograd–Milano– Beograd (prevoznik Air Serbia), smeštaj u hotelu kategorije četiri zvezdice na bazi tri noćenja sa doručkom u dvokrevetnim sobama,  transferi na relacijama aerodrom–hotel i hotel–aerodrom; panoramsko razgledanje grada, troškovi vodiča i organizovanja putovanja. 

U CENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO: fakultativni izleti i ulaznice, turistička taksa u iznosu od 4 evra po danu po osobi za boravak u hotelu  kategorije 3 zvezdice (plaća se isključivo na recepciji), međunarodno putno zdravstveno osiguranje

FAKULTATIVNI IZLETI 
- Fakultativni izlet vozom “TORINO” – 55 evra (u cenu izleta uključen: metro prevoz, brzi voz Milano-Torino-Milano, usluga vodiča). 
- Fakultativni izlet autobusom “BREŠA – LAGO DI GARDA – VERONA” – 110 evra (u cenu izleta uključen autobuski prevoz, usluga vodiča) 
- Fakultativni izlet “ŠKOLA KUVANJA” – 80 evra (u cenu uključena radionica kuvanja u trajanju od 4 sata) Prijavljivanje za izlete je prilikom prijavljivanja za putovanje, a plaćanje je u Milanu, isključivo u evrima.

 Potrebno je najmanje 15 prijavljenih  učesnika za realizaciju izleta. U slučaju manjeg broja prijavljenih, izlet bi mogao da se realizuje uz korigovanje cene.