null
nullnull

Kontakt

011 8117 190

065 8127 527

065 8127 527

065 8127 527

albatroslazarevac1@gmail.com

Kolubarski Trg 14 11550, Lazarevac

Japan Proleće

Japan - više destinacija

3.0

null

Hotel

null

Avion

null
null
null
null
null
null
null
null
null

Informacije

Japan
više destinacija

Ukupno noćenja

9

Ukupno dana

12
Cenovnik
Opis smeštaja
Program putovanja
Uslovi plaćanja
Datum polaska:
12.04.2023.
01.05.2023.

Regularna cena
2.090,00 EUR

Šta je uključeno
Smeštaj
- Hotel 2/3 Tokio
- Hotel 2/3 Osaka 

Prevoz
- Avio-kartu sa svim taksama na relaciji Beograd–Narita, u ekonomskoj klasi sa presedanjem sa 25 kg čekiranog i 7 kg ručnog prtljaga
- Transfer metroom od aerodroma do smeštaja
- Transfer vozom od Tokija do Osake
- Transfer metroom od smeštaja do aerodroma
- Avio-karta sa svim taksama na relaciji Osaka–Beograd, u ekonomskoj klasi sa presedanjem sa 25kg čekiranog i 7kg ručnog prtljaga.

Nije uključeno
- Fakultativne izlete i ulaznice za kulturno istorijske spomenike
- Troškovi vađenja vize za putnike koji nisu državljani Republike Srbije
- Ulaznice za kulturno istorijske spomenike

Fakultativni izleti
Napomena! Termini i cene fakultativnih izleta su informativnog karaktera i promenjivi su, a zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broju prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.

Obilazak Tokija 1
Cena: 30,00 EUR
Prvi dan obilazimo  Asakusa district koji odiše pravom japanskom tradicijom. Posetićemo najpoznatiji hram Sensoji i prošetati kroz Nakamise ulicu, poznatu po autentičnim prodavnicama suvenira i načičkanim tezgama gde ćemo probati različite tradicionalne japanske slatkiše. Nakon toga, odlazimo do Ueno parka. Uživamo u šetnji stazom okruženoj sa više od hiljadu veličanstveih stabala trešnje. Nakon predaha, odlazimo do Carske palate, koja nije otvorena za posetioce, ali se nalazi u veoma lepom ambijentu japanskog parka u samom centru grada. Obilazimo Tokyo Metropolitan Government (TMG), treću najvišu zgradu u Tokiju gde ćemo uživati u panorami ovog neverovatnog grada. U popodnevnim časovima odlazimo u Shinjuku district, poznatu kao oblast koja ‘’ne spava’’. Takođe, Shinjuku stanica, predstavlja najprometniju železničku stanicu na svetu koja dnevno preveze više od dva miliona putnika. Obiluje visokim neboderima, širokim trgovačkim ulicama i bezbroj kafića, barova i restorana. Svratićemo u Kabukicho, oblast koja prestavlja pravi lavirint hotela i mesta za noćno uživanje.

Cena izleta uključuje: usluge predstvanika naše agencije, karte za metro

Obilazak Tokija 2
Cena: 30,00 EUR
Drugi dan nastavljamo obilazak Tokija posetom Tsukidzi distriktu, japanskom ‘’gradu hrane’’ gde ćemo se susresti sa svim vrstama tradicionalne japanske hrane. Uživamo u ukusu originalnog japanskog sušija i ostalih specijaliteta od sveže ribe. Posle ručka put nastavljamo prema Ginzi, najstarijem i najpoznatijem šoping disktriktu Tokija. Prolazimo pored Kabuki teatra koji predstavlja tradicionalni japanski oblik pozorišta čiji koreni sežu još iz Edo perioda. Odlazimo u Shibuyu, jedna od najživopisnijih i najprometnijih oblasti u Tokiju gde su začeti mnogobrojni japanski modni trendovi. Uživaćemo u shoppingu u nekoj od brojnih robnih kuća i tržnih centara. U okviru posete Shibuji, posetićemo i Harajuki, koja predstavlja srce japanske omladinske culture i Omotesando, najskuplji kvart u Tokiju. 

Cena izleta uključuje: usluge predstvanika naše agencije, karte za metro

Paket izleta (NIKO+OSAKA+KJOTO+NARA+HIROŠIMA+KAMAKURA)
Cena: 300,00 EUR
FAKULTATIVNI OBILAZAK NIKA – Grad je riznica kako kulturno - istorijskih sadržaja, tako i prirodnih lepota. Ovde se nalazi mauzolej Toshogu, grobno mesto osnivača dinastije Tokugawa Leyasu i jedan je od najlepših dvorskih kompleksa u Japanu koji je ušao pod UNESCO kulturnu zaštitu. U okviru njega se nalaze brojne prostorije sa umetninama i rezbarijama od drveta od kojih su svakako najpoznatiji tri mudra majmuna (jedan ne čuje, drugi ne govori, treći ne vidi). Pored ovog možemo videti brojne pagode kao i “tajni most” preko reke Daija. U blizini se nalazi i Rinnō-ji Budin hram.

Cena izleta uključuje: usluge predstvanika naše agencije, karte za metro, povratnu voznu kartu, ulaznicu za Toshogu.

FAKULTATIVNI OBILAZAK OSAKE – Poludnevno razgledanje ove interesantne metropole, sa preko hiljadu godina dugom istorijom. Čak je i čuveni „Put svile" vodio do Osake. Danas je treći po veličini grad u Japanu. Možemo videti zamak Osaka, građen 16. veku, u kome je danas smešteno nekoliko muzeja. Obilazimo u Dotonbori, deo grada poznat kao centar mode i zabave, ali i po restoranima sa lokalnom kuhinjom.

Cena izleta uključuje: usluge predstvanika naše agencije, karte za metro, ulaznicu za Osaka zamak.

FAKULTATIVNI OBILAZAK KJOTA – grada koji zajedno sa 17 velikih hramova predstavlja deo svetske kulturne baštine. Transfer vozom od Osake do Kjota. Obilazimo hram Kinkakuji ili Zlatni paviljon, najpoznatiji hram u Kjotu. Gornja dva sprata hrama su cela prekrivena zlatnim listićima i poseduje baštu koja je klasični primer baštenske kulture iz 14. veka. Nakon toga, odlazimo na najfotogeničnije mesto u Kjotu – Arashiyamu, čuvenu šumu bambusa gde ćemo napraviti najzabavnije slike. Autobusom nastavljamo dalje ka centru grada. Svraćamo na Nishiki marketi i obilazimo Gion u Kjotu, tradicionalnom japanskom mestu gde dominiraju lokalni restorani, čajdžinice i gde rade gejše. Tu je sniman i film „Memoari jedne gejše“.

Cena izleta uključuje: usluge predstvanika naše agencije, karte za metro, ulaznicu za Zlatni paviljon.

FAKULTATIVNI OBILAZAK NARE I FUSHIMI INARI – Transfer vozom od Osake do Kjota odakle prvo posećujemo Fushimi Inari, najvažnije od nekoliko hiljada svetilišta posvećenih Inariju, šintoističkom Bogu pirinča. Nakon toga, nastavljamo vozom ka nekadašnjoj prestonici Japana, Nari, koja je poznata i po tome što je budizam prvi put počeo da se propoveda u njoj i odatle se raširio po celoj zemlji. Šetnjom kroz Park jelena, stižemo do hrama Todaiđi iz 8. veka,  građenog u cilju zaštite zemlje i prosperiteta nacije (hram se još uvek sastoji od nekih tridesetak paviljona iz različitih perioda i stilova).

Cena izleta uključuje: usluge predstvanika naše agencije, karte za metro, ulaznicu za Todaiji hram.

FAKULTATIVNI OBILAZAK HIROŠIME – Transfer vozom od Osake do Hirošime. Obilazak parka i Memorijalnog muzeja mira, u spomen na 6. avgust 1945. godine i pogibiju više od 100.000 ljudi stradalih u eksploziji atomske bombe. Odlazak do Mijađime i poseta crvenim Torii vratima u vodi na ovom ostrvu. Uživanje u svežim ostrigama i drugim morskim plodovima.

Cena izleta uključuje: usluge predstvanika naše agencije, karte za metro, ulaznicu za Miđaimu, ulaznicu za muzej.

FAKULTATIVNI OBILAZAK KAMAKURE – grada poznatog po veličanstvenim hramovima, dobrim restoranima i popularnoj plaži.  Prepoznatljiva je po statui Velikog Bude koju ćemo posetiti prilikom obilaska.

Cena izleta uključuje: usluge predstvanika naše agencije, karte za metro, ulaznicu za Velikog Budu.