• 011 8117 190
 • 065 8127 527 --
 • Izleti - Evropske zemlje

  JEDNODNEVNI IZLETI - PONUDA ARANŽMANA izleti, JEDNODNEVNI IZLETI - PONUDA ARANŽMANA aranzmani, JEDNODNEVNI IZLETI - PONUDA ... Madjarska. Srbija. Rumunija

  Mostar - vodopad Kravice i Sarajevo

  Mostar je privredno, kulturno, univerzitetsko i prometno turističko središte Hercegovine. Podignut u cvjetnoj i vinorodnoj dolini rijeke Neretve ovaj grad je kamena ruža. Njegovu blagu klimu štite planine Velež, Čabulja i Hum. Nastao je oko Starog mosta koji je podignut 1566. u blizini nekadašnjeg lančanog mosta. Mostar je ime dobio po čuvarima mosta (mostarima) na obalama rijeke Neretve. Iz razdoblja osnivanja grada i osmanskog razdoblja ostali su vrijedni spomenici kulture.

  Etno selo Stanišići

  Na izlazu iz Bijeljine na trećem kilometru prema Pavlovića mostu nalazi se Etno selo "Stanišići". Etno selo "Stanišići", izvan sadašnjeg vremena i prostora, vraća nas precima i prirodi i budi u nama divljenje prema jednostavnosti nekadašnjeg načina života. Ovde se odmaraju oči i duša, čovek postaje plemenitiji ali i mudriji slušajući žuborenje potoka i rad vodenice.

  U pohode divjunacima - Poseta Solunu i Kajmakčalanu

  Banja Luka

  Vrbas, tvrđava Kastel, Nektar pivo, lepe žene, i naravno – ‘’banjalučki’’ ćevapi, stvari su koje će vam verovatno prve pasti na pamet kada pomislite na Banja Luku. Banja Luka je najveći grad u Republici Srpskoj, drugi najveći grad u BiH, smešten u kotlini na 164 metra nadmorske visine. U ovom gradu i njegovoj okolini preplitale su se različite kulture, običaji i uticaji. Sve to je ostavilo traga na arhitekturi pojedinih delova grada, ali i na velikom broju kulturno – istorijskih spomenika kao svedoka različitih epoha i ljudskog stvaralaštva.

  Trebinje sa posetom Gradu sunca

  Trebinje-grad kamena i vina, grad platana i grad sunca sa mediteranskom dušom… Uživanje u Trebinju i poludnevno osveženje u "Gradu sunca" trebinjski Akva park, jedini u BiH prostire na 79.000 kvadratnih metara. Kompleks sadrži šest bazena, 13 tobogana od čega su dva adrenalinska (visine 24 m, dužine 200 m), splesh safari, Dino park ...

  Sarajevo

  Tuzla Pannonica

  Panonska jezera su slana jezera u Tuzli. Kompleks Panonskih jezera čine tri jezera različite veličine i dubine i slani slapovi. U sklopu kompleksa Panonskih jezera nalazi se i sojeničko neolitsko naselje, sportski tereni, kao i mnogi drugi ugostiteljski, kulturni i zabavni sadržaji. Sva tri jezera se nalaze u strogom centru Tuzle. Panonska jezera predstavljaju jedinstvene primere slanih jezera u Evropi. Imaju lekovita svojstva zahvaljujući sadržaju soli i drugih minerala. Voda u jezerima neprestano kruži, i prečišćava se peščanim filterima. SLANI SLAPOVI su posebna atrakcija u kompleksu sa pet vodenih kaskada i dva bazena za kupanje pri čemu inhaliranje isparenja slane vode veoma pogoduje relaksaciji od stresa, bolestima disajnih organa, glavoboljama i opštem poboljšanju zdravlja. Uz sam kompleks nalazi se dečiji zabavni park, u kojem su igračke i sprave za decu od tri do dvanaest godina. U ovom neobičnom zabavištu, koje ima oko kilometar asfaltniih staza, instalirane su razne sprave za zabavu, tobogani, lljuljaške, vrteške, klackalice, kućice, gusarski brod i niz drugih sprava za igru i klupe za odmor roditelja.

  Rafting Tarom

  RAFTING je pre svega dobar provod na reci - spoj lepote, adrenalina, avanture, atrakcije, odmora, zabave, zadovoljstva, drugarstva, pozitivne energije, povratak netaknutoj prirodi… i sve to nam pomaže da potpuno osetimo lepotu prirode i vidimo ono što su samo stari splavari znali.