• 011 8117 190
 • 065 8127 527 --
 • Apartmani i Studija Dukas

  Polihrono, Kasandra. 13 dana, 12 noci
  već od 62
  Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 8/2016. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.


  Opis destinacije

  Jedno od omiljenih letovališta Srba, Polihrono (Πολύχρονο), nalazi se između naselja Kriopigi i Hanioti, na istočnoj obali poluostrva Kasandra. Naselje je udaljeno 95 kilometara od Soluna, odnosno 60 kilometara od glavnog grada Halkidikija, Poligirosa. Od Haniotija na jugu udaljeno je 5 kilometara, odnosno 10 km od Pefkohorija. To je mirno naselje sa nešto preko 1.000 stalnih stanovnika, savršeno za porodični odmor ali sa sve većim brojem turista iz godine u godinu. Gosti iz Srbije ovde će se osećati kao kod kuće, jer osim brojnih turista i lokalno stanovništvo iz godine u godinu sve bolje govori srpskim jezikom. Polihrono posetiocima pruža mešavinu tradicije i modernog. U tradicionalnom grčkom stilu bilo je izgrađeno selo u unutrašnjosti, blizu puta, odakle se možete popeti na brežuljak sa koga se pruža predivan pogled na Polihrono i more. Noviji deo naselja, izgrađen je uz samu plažu.


  Cenovnik  Prevoz


  Uslovi plaćanja  Notice: Undefined property: stdClass::$street_view in /home/modules/sitev2/theme_7/pages/home/offer.php on line 214

  Izdvajamo  Vila Vrachos Holidays

  Kuća Pomme de la Mer

  Vila Aristotelis

  Maria bungalovi

  Australia Seafront Hotel

  Vila Aleksandra

  Vila Stavrula

  Slične ponude  Queens Park Le Jardin Hotel

  Apartmani Effie

  Hotel Dabaklar

  Apartmani Božinović

  Hotel El Mouradi El Menzah

  Vila Konstantin 1

  Sunny Villas Resort