• 011 8117 190
 • 065 8127 527 --
 • Aparthotel Roula

  Limenas, Tasos. 11 dana, 10 noci
  već od 99
  Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 15/2014. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.


  Opis destinacije

  Limenas ili Tasos grad je glavno i najveće mesto koje je smešteno na šumovitoj, severnoj strani ostrva. Limenas je privredni, administrativni i turistički centar, kao i najveća luka, povezana svakodnevnim trajektnim linijama sa Keramotijem, mestom u kontinentalnom delu severne Grčke. U ovom živopisnom mestu nalazi se nekoliko peščanih plaža kao i mnoštvo sadržaja kao sto su kafići, restorani, muzeji, parkovi, šetališta. Idealan je kako za provod mladih, tako i za one starije i porodice koje žele miran odmor. U Limenasu se, pored gradske plaže koja poseduje i plavu zastavicu nalazi još nekoliko lepih plaža kao što su Nisteri, Glifada, La Skala, Papalimani… U samom mestu postoji ambulanta, apoteka, pošta, mnoštvo supermarketa, pekara i sl.


  Cenovnik


  Opis smeštaja


  Prevoz


  Program putovanja


  Uslovi plaćanja  Notice: Undefined property: stdClass::$street_view in /home/modules/sitev2/theme_7/pages/home/offer.php on line 214

  Izdvajamo  Vila Aleksandra 1

  Kuća Pomme de la Mer

  Vila Dimitris

  Vila Porto Nikiti Blue Green

  Vila Marianna studios

  Vila Vrachos Holidays

  Vila Sarti Holidays

  Vila Sartios

  Slične ponude  Hotel Lindos Grand Resort and Spa

  Hotel Rivijera

  Vila Helios

  Hotel Alhambra Thalasso

  Hotel Kimeros Park

  Vila Raptidis

  Vila Lambrini