• 011 8117 190
 • 065 8127 527 --
 • Aparthotel Roula

  Limenas, Tasos. 11 dana, 10 noci
  već od 99
  Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 15/2014. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.


  Opis destinacije

  Limenas ili Tasos grad je glavno i najveće mesto koje je smešteno na šumovitoj, severnoj strani ostrva. Limenas je privredni, administrativni i turistički centar, kao i najveća luka, povezana svakodnevnim trajektnim linijama sa Keramotijem, mestom u kontinentalnom delu severne Grčke. U ovom živopisnom mestu nalazi se nekoliko peščanih plaža kao i mnoštvo sadržaja kao sto su kafići, restorani, muzeji, parkovi, šetališta. Idealan je kako za provod mladih, tako i za one starije i porodice koje žele miran odmor. U Limenasu se, pored gradske plaže koja poseduje i plavu zastavicu nalazi još nekoliko lepih plaža kao što su Nisteri, Glifada, La Skala, Papalimani… U samom mestu postoji ambulanta, apoteka, pošta, mnoštvo supermarketa, pekara i sl.


  Cenovnik


  Opis smeštaja


  Prevoz


  Program putovanja


  Uslovi plaćanja  Notice: Undefined property: stdClass::$street_view in /home/modules/sitev2/theme_7/pages/home/offer.php on line 214

  Izdvajamo  Vila 4 You Residence

  Vila Angelos Rooms

  Vila Papus

  Vila Sofia Lux

  Vila Katarina

  Vila Berlin

  Slične ponude  Kuća Natassa

  Vila Marija

  Hotel Tecimen

  Vila Finikas Garden

  Hotel Kapetanios

  Vila Dream House